09 november 2009

Medlemskapet i SBC lönar sig

Idag är 6 000 bostadsrättsföreningar medlemmar hos oss, och det blir bara fler och fler! Och det finns flera anledningar till varför antalet medlemmar ökar. I medlemsavgiften ingår styrelserådgivning, bostadsrättsskola med kurser som uppdateras regelbundet, SBC Direkt till styrelsen 10-15 gånger per år, Din bostadsrätt till de boende fyra gånger per år, broschyrer med mera. Därutöver har vi även en rad medlemsförmåner hos flera samarbetspartners.

I senaste numret av SBC Direkt (pdf) visar vi att medlemskapet betalar sig självt genom att utnyttja medlemsförmånerna. En genomsnittlig förening kan göra en nettobesparing på 55 000 kronor.

Men vi vill fortsätta öka antalet medlemmar och på så sätt bli en ännu starkare röst i bostadsrättssverige. Nu har vi bjudit in ett antal bostadsrättsföreningar i Stockholm som ännu inte är medlemmar till en fri kurs. Ikväll kommer 200 personer på prova-på-kursen och vi hoppas att många av dem inser fördelarna med att gå med i SBC.

Vi tror så pass mycket på vårt medlemskap att vi vågar bjuda alla nya medlemmar på fritt medlemskap under resten av 2009 och hela 2010.
 
web traffic statistics